حدیت هفته

پیامبر اکرم (ص) فرمودند
طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یجب بغاه العلم؛
طلب علم بر هر انسانی واجب است. همانا خداوند علم آموزان را دوست دارد.
اصول کافی، ج ۱،ص ۳۰٫

عید سعید غدیر خم مبارک باد
:: برگزاری اردوی دانشجویان ورودی کارشناسی سال 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۲۹ |
برگزاری اردوی دانشجویان ورودی کارشناسی سال 96

اردوی دانشجویان کارشناسی ورودی سال 96 دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه 28 و 29 شهریور ماه در اردوگاه شهید باهنر نیاوران برگزار شد.
دانشجویان شرکت کننده در این اردو پس از حضور در اردوگاه از ساعت 18:00روز سه شنبه به انجام اموری همچون استراحت در خوابگاه، انجام بازی های ورزشی و غیره پرداختند و پس از صرف میان وعده در نماز جماعت مغرب و عشا  حضور یافتند و از توضیحاتی در مورد نحوه برگزاری اردو و سخنرانی دکتر رضادوست بهره مند شدند.
پس از صرف شام کارگاه مهارت های زندگی و نحوه انتخاب هم اتاقی مناسب برگزار شد. دانشجویان همچنین در دورهمی دانشجویی با همین موضوع و با حضور نمایندگانی از مرکز مشاوره، شورا وهیات محبان شرکت کردند.

در دومین روز برگزاری اردو نیز پس از برگزاری نماز جماعت صبح، انجام ورزش صبحگاهی زورخانه ای و صرف صبحانه، مسابقات فرهنگی و ورزشی برگزار شد. انجام پذیرایی میان وعده و ثبت نام و انتخاب اتاق های خوابگاه نیز در همین مرحله صورت گرفت.
در ادامه نماز جماعت ظهر و عصر برگزار شد و به دنبال صرف ناهار ادامه مسابقات ورزشی برگزار شد و دانشجویان کارت های دانشجویی خود را نیز دریافت کردند. سپس مسابقات ورزشی و فرهنگی تا بعداز ظهر ادامه یافت و اردوی دانشجویان با بازگشت آنان به خوابگاه های دختران و پسران به پایان رسید.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1950 بار   |   دفعات چاپ: 167 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3767