:: کارگاه آموزشی چگونه به یک پژوهشگر برتر ملی و بین المللی تبدیل شویم ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه برگزارمی شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۴ |

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، سه شنبه، بیست و یکم شهریور ماه 1396 کارگاه آموزشی با موضوع «چگونه به یک پژوهشگر برتر ملی و بین المللی تبدیل شویم» را برای اعضای هیات علمی این دانشگاه برگزار خواهد کرد.
کارگاه مذکور- که مخاطبان آن صرفا اعضای هیات علمی خواهند بود- از ساعت 13 تا 17 روز سه شنبه، بیست و یکم شهریور ماه جاری در سالن آمفی تئاتر دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
کارگاه آموزشی«چگونه به یک پژوهشگر برتر ملی و بین المللی تبدیل شویم» تاکنون در 17 دانشگاه ملی و همچنین برتر بین المللی اجرا شده است و مدرس آن دکتر علی گزنی (معاون پایگاه استنادی علوم جهان اسلام) خواهد بود.
در این کارگاه، مخاطبان خواهند آموخت که پژوهشگران برتر بین المللی، نوبلیست ها و پژوهشگران شاغل در دانشگاههای برتر، چگونه به تولید علم می پردازند و همچنین چگونه می توانند اثرگذاری فناورانه و نوآورانه پژوهش هایشان را افزایش دهند و اینکه چگونه قادر خواهند شد به یک پژوهشگر مرجع در سطح بین المللی تبدیل شوند.
ضمنا، قرار است چارچوبی برای تبدیل شدن به یک پژوهشگر برتر ارایه شود که در آن راهبردها، راهکارها و ابزار های مناسب ارایه خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 312 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.172 seconds with 934 queries by yektaweb 3455