فرا رسیدن ماه ربیع الاول مبارک باد

:: اطلاعات ضروری جهت استفاده از اتوماسیون تغذیه ویژه دانشجویان ورودی 96 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۱۲ |
اطلاعات ضروری جهت استفاده از اتوماسیون تغذیه ویژه دانشجویان ورودی 96

1- کارت دانشجویی شما همان کارت تغذیه می باشد. محل توزیع کارت دانشجویی مقاطع تحصیلات تکمیلی، آموزش دانشکده بوده و دانشجویان مقطع کارشناسی در اردوی معارفه یا آموزش کل کارت خود را تحویل می گیرند. لذا از مراجعه به سایر قسمتها اجتناب شود. لطفا در نگهداری کارت خود کوشا باشید و آن را در کنار تلفن همراه قرار ندهید. صدور مجدد کارت مستلزم صرف زمان و هزینه خواهد بود.
2- برای رزرو غذا می توان به سایت تغذیه و رفاه به آدرس stu.iust.ac.ir مراجعه نمایید.
3- نام کاربری ورود به این سایت شماره دانشجویی و رمز عبور کد ملی می باشد.
4- شارژ یا افزایش اعتبار فقط به صورت اینترنتی و با تمامی کارتهای عضو شبکه شتاب میسر می باشد؛ البته برای افزایش اعتبار داشتن رمز دوم، ccv2 و تاریخ انقضا کارت شتاب الزامیست.
5- در صورت نداشتن رمز دوم کارت شتاب از طریق مراجعه به عابربانکی که در آن حساب دارید اقدام به دریافت رمز دوم نمایید.
6-  رزرو غذا از 72ساعت قبل امکان پذیر می باشد و تغییر نوع غذا و جابه جایی سلف (محل سرو غذا) امکان پذیر می باشد
7- برنامه غذایی در پنل دانشجو و صفحه رزرو وجود دارد.
8- روزفروش به تعداد محدود در ساعت 12:00 امکان پذیر می باشد.
9- قیمت روزفروش دو برابر حالت رزرو می باشد.
10- امکان رزرو غذا بیش از یک پرس در هر وعده وجود ندارد.
11- قیمت غذاها براساس مصوبه صندوق رفاه دانشجویی می باشد.
12- در سلف مرکزی صرفا ناهار و فقط در روز های آموزشی سرو می گردد.
13- در صورت عدم برقراری ارتباط بین کارت با سیستم تغذیه به پشتیبان سیستم آقای یگانه مستقر در سلف مرکزی مراجعه نمایید.
14- دانشجویان غیر خوابگاهی فقط از وعده ناهار در روزهای آموزشی می توانند استفاده نمایند..
15- دانشجویان محترم در صورت شکستگی یا مفقودی کارت به امور آموزش واحد صدور کارت، مراجعه نمایید.
16- در صورت فراموشی رمز عبور به دفتر پشتیبانی سیستم تغذیه مستقر در سلف مرکزی (آقای یگانه) یا اداره تغذیه (آقای قلی پور) مراجعه نمایید.
17- جهت اطلاع از آخرین اخبار تغذیه به طور مرتب به سایت معاونت دانشجویی و اتوماسیون تغذیه مراجعه نمایید.
 18- صبحانه همانند غذا باید طبق زمانبندی از قبل رزرو شود و توزیع آن به همراه وعده شام صورت می پذیرد.
 19- خرید غذا برای روز جمعه امکان پذیر نمی باشد.
 20- جابجایی نوع غذا در مدت زمان رزرو همچنین جابجایی محل دریافت غذای رزرو شده تا ساعت 6 صبح روز توزیع غذا امکان پذیر می باشد.
 21- ساعت توزیع ناهار در سلف مرکزی ساعت 11:25 الی 14:15 و سلف یاس از 12 الی 14 می باشد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 594 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.196 seconds with 949 queries by yektaweb 3506