:: قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی روزانه ورودی سال تحصیلی 1396-97 متقاضی خوابگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۷ |

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی روزانه
ورودی سال تحصیلی 1396-97
متقاضی خوابگاه

ضمن عرض تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1396-97 و پذیرش دانش پژوهان گرامی در مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت ایران به استحضار دانشجویان روزانه غیر بورس متقاضی خوابگاه که محل سکونت آنها استانهای تهران و البرز نباشد می­رساند دانشجویان محترم می­توانند پس از دریافت شماره دانشجویی و پذیرش تحصیلات تکمیلی دانشگاه از ساعت 9 صبح روز شنبه مورخ 11/6/96 جهت انجام مراحل ثبت نام  به واحد اسکان مدیریت امورخوابگاه ها مراجعه نمایند:
تذکر: تعیین شماره اتاق دانشجویان محترم از ساعت9 صبح روزدوشنبه مورخ 1396/6/13 خواهد بود.
  1.  ارائه مدرکی که محل سکونت دائم دانشجو را نشان دهد مانند: دفترچه بیمه یا گواهی استفاده از خوابگاه در سایر دانشگاه های تهران یا استشهاد محلی که به تایید شورای شهر محل سکونت رسیده و در دفتر اسناد رسمی گواهی امضاء شده باشد.
  2. طبق قوانین صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه بابت استفاده از خوابگاه علاوه بر هزینه، مبلغ 800/000 ریال به عنوان ودیعه دریافت می نماید.
  3. دانشجویان متقاضی خوابگاه می­بایست نسبت به ثبت درخواست خوابگاه در سامانه گلستان به آدرس http://golestan.iust.ac.ir  مراجعه نمایند.
تذکر: جهت ثبت درخواست خوابگاه و تکمیل اطلاعات 3 ساعت پس از اتمام فرایند ثبت نام به سایت مراجعه نمایید.
الف)راهنمای تکمیل اطلاعات خوابگاهی : منوی دانشجویی > زیر منوی خوابگاه > اطلاعات و درخواستها > اطلاعات خوابگاهی
ب) راهنمای تکمیل ثبت درخواست خوابگاه : منوی دانشجویی > زیر منوی خوابگاه > اطلاعات و درخواستها> تایید مقررات خوابگاهی و ثبت درخواست خوابگاه
  1. نظر به دستور اکید صندوق رفاه دانشجویان مبنی بر پرداخت نقدی اجاره خوابگاه در ابتدای هر ترم، دانشجویانی مجاز به استفاده از خوابگاه می­باشند که پرونده صندوق رفاه آن­ها در مقطع کارشناسی ارشد تسویه شده باشد تا امکان ایجاد پرونده مقطع جدید وجود داشته باشد. لازم به ذکر است جهت تسویه پرونده رفاهی مقاطع تحصیلی قبلی نیازی به فارغ التحصیلی نیست.
  2. متقاضیان در تمامی طول تحصیل برای استفاده از خوابگاه ملزم به پرداخت اجاره­بهای خوابگاه دانشجویی در ابتدای ترم در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس http://bp.swf.ir می باشند. (برای اولین مراجعه به سامانه نام کاربری و کلمه عبور کدملی با خط فاصله می­باشد) می­باشند. بدیهی است دانشجویان محترمی که اجاره خوابگاه پرداخت ننمایند نمی­توانند از مزایای رفاهی استفاده نمایند.
  3. پس از پرداخت اجاره بها امکان عودت مبالغ وجود ندارد.

با تشکر
                                            مدیریت امورخوابگاههای دانشگاه علم و صنعت ایران
                                                             1396/6/7
دفعات مشاهده: 492 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر