معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان شهریه پرداز ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۶/۵ |
به اطلاع می رساند جهت ثبت نام نیمسال اول 97-96 الزامیست نسبت به پرداخت مبلغ شهریه ثابت نیمسال فوق و همچنین تسویه کلیه بدهی های خوداقدام نمایند. سیستم گلستان از ثبت نام و همچنین صدور مجوز دفاع دانشجویانی که تا تاریخ 1396/06/15 نسبت به تسویه بدهی های خود اقدام ننماید جلوگیری نموده و عواقب بعدی آن بر عهده شخص دانشجو می باشد. دانشجویان عزیز می توانند جهت اطلاع ازمیزان بدهی و همچنین پرداخت های مربوطه به پرتال شخصی خود در سایت گلستان مراجعه نموده واز امکان پرداخت الکترونیکی با استفاده از رمز دوم کارت بهره گیرند.

مدیریت گسترش و برنامه ریزی درسی
دفعات مشاهده: 1483 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921