:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 94 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۸ |
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 94

مهلت نهایی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد 94 برای گذراندن دوره HSE اعلام شد
دانشجویان ورودی 94 مقطع کارشناسی ارشد دانشکده های مهندسی "برق"، "مکانیک"، "شیمی، نفت و گاز"،"فناوری های نوین"، "کامپیوتر"،"مواد و متالورژی" و همچنین دو دانشکده‌ی "فیزیک" و"شیمی" که در حال دفاع از پایان نامه خود هستند و تا کنون موفق به گذراندن دوره ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) نشده اند؛ می توانند در تمام ساعات شبانه روز به سایت مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه به نشانی http://vu.iust.ac.ir   مراجعه نمایند و اقدام به مطالعه دوره مذکور نموده و سپس از ساعت 10 الی 11 صبح روز های دوشنبه ( نهم، شانزدهم، بیست و سوم و سی ام مردادماه 96) و همچنین (ششم، سیزدهم و یا بیست شهریورماه 96) در آزمون این دوره شرکت نمایند.
علاقمندان برای شرکت در آزمون این دوره می بایست به قسمت اطلاعیه HSE در سایت مرکز آموزش الکترونیکی مراجعه نموده و با وارد کردن شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و رمز عبور اقدام به شرکت در فرآیند آزمون این دوره نمایند.
لازم به یادآوری است، گواهینامه گذراندن دوره به دانشکده های محل تحصیل دانشجویان ارسال خواهد شد و این گواهی صرفا به کسانی اعطا خواهد شد که موفق به کسب حداقل نمره 50 از آزمون مذکور شده باشند.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و رفع اشکالات می توانند در ساعات اداری با شماره 9-77240540 داخلی 2363 تماس حاصل نمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official
دفعات مشاهده: 743 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 934 queries by yektaweb 3447