درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه دانشجویان کارشناسی سخت افزار در حال انجام پروژه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

اطلاعیه: قابل توجه دانشجویان کارشناسی سخت افزار در حال انجام پروژه

بدقت بخوانید!

با سلام و احترام

ارائه پروژه و دفاع از آن بصورت همزمان و در قالب پوستر و نمایش محصول خروجی صورت میگیرد. اولین تاریخ ارائه پروژه بصورت پوستر روز دوشنبه  26/4/96 تیرماه ساعت 9 صبح است. نوبت بعدی ارائه پروژه در ماه شهریور/آبان/بهمن خواهد بود که تاریخ دقیق آن متعاقبا اعلام خواهد شد. کلیه دانشجویانی که قصد ارائه در 26 تیرماه دارند لازمست تا پر کردن فرم تعیین نوبت دفاع پروژه کارشناسی سخت افزار موجود در سایت دانشکدهßامور آموزشßفرمهای آموزشی و ارائه آن به خانم تورانی، اعلام آمادگی نمایند. سایر اطلاعات تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

قبلا از همکاری شما متشکرم

مدیر گروه سخت افزار

دفعات مشاهده: 109 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering