فرا رسیدن ماه ربیع الاول مبارک باد

:: ارتقای علمی سه عضو هیات علمی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۱۹ |

ارتقای علمی سه عضو هیات علمی

در جلسه هیات ممیزه مورخ 19/4/96 دانشگاه، ارتقای علمی سه عضو هیات علمی مورد تصویب قرار گرفت.

مطابق مصوبه جلسه امروز هیات ممیزه، دکتر محمدرضا مقبلی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز)، از مرتبه دانشیاری به استادی؛ دکتر احد قائمی (عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز)، از مرتبه استادیاری به دانشیاری و دکتر محمدعلی خان محمدی (عضو هیأت علمی دانشکده معماری و شهرسازی)، از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن عرض تبریک به نامبردگان، دوام توفیقات علمی این عزیزان را آرزو دارد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 296 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.193 seconds with 949 queries by yektaweb 3506