معرفی معاونت::
مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
منشور اخلاقی دانشجویان

:: قابل توجه دانشجویان مشمول متقاضی خروج از کشور ::
 | تاریخ ارسال: 1396/3/21 |

به اطلاع کلیه دانشجویان مشمول متقاضی خروج از کشور می‏رساند جهت انجام درخواست خروج از کشور ابتدا فرم "خروج از کشور" را تکمیل کرده و توسط دانشکده خود تایید نمایند. سپس طبق فایل پیوست شده مربوط به روند ثبت درخواست در سامانه خدمات وظیفه عمومی عمل نموده و نسبت به ثبت درخواست اقدام گردد و پس از دریافت شماره پیگیری از سامانه، به کارشناس مربوطه در اداره آموزش یا تحصیلات تکمیلی دانشگاه مراجعه نمایند.

•دریافت فایل فرم خروج از کشور مقطع کارشناسی
www.iust.ac.ir/download.php?grand=2687&dfile=files/uedu/pages/Pdf/khorooj_az_keshvar-karshenasi.pdf

•دریافت فایل فرم خروج از کشور مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

•دریافت فایل مربوط به روند ثبت درخواست در سامانه خدمات وظیفه عمومی
www.iust.ac.ir/download.php?grand=2687&dfile=files/uedu/pages/Pdf/khorooj_az_keshvar-interneti.pdf

نکته: جهت ورود به سامانه خدمات وظیفه عمومی، داشتن کد سخا مورد نیاز است که این کد در برگه مجوز ثبت نام موقت صادره از پلیس 10+ (در پاسخ به درخواست معافیت تحصیلی) قید شده است.

دفعات مشاهده: 2767 بار   |   دفعات چاپ: 348 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4218