:: نشست هیات رییسه با فعالان تشکلهای دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۲۰ |

نشست هیات رییسه با فعالان تشکلهای دانشجویی

نشست و ضیافت افطار هیات رییسه دانشگاه با فعالان تشکل های دانشجویی، یکشنبه بیست و یکم خردادماه 1396 در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

این نشست به دعوت معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار می شود و در آن سخنرانی دکتر برخورداری (رییس دانشگاه) و حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم نژاد (مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، طرح سوال و نقطه نظر توسط دبیران یا نمایندگان تشکلهای دانشجویی و پاسخ به آنها توسط مسئول دفتر نهاد، معاون فرهنگی، معاون دانشجویی و مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه و در انتها، نماز و ضیافت افطار، یرنامه ریزی شده است.

ساعت شروع این مراسم، 18 اعلام شده است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 516 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.159 seconds with 904 queries by yektaweb 3388