سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۶ |

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه

با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و نیز اعضای هیات رییسه دانشگاه، مراسم تجلیل از دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه، روز شنبه بیستم خردادماه 1396 و همزمان با خجسته میلاد امام حسن مجتبی(ع)، در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار خواهد شد.

در این مراسم از 26 دانشجوی ممتاز آموزشی و پژوهشی شاهد و ایثارگر دانشگاه از هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، با اهدای لوح و هدایایی تقدیر به عمل خواهد آمد. همچنین سخنرانی دکتر برخورداری (رییس دانشگاه)، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی (معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران) و دکتر ارجمندی (مدیر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر) برنامه ریزی شده است. پس از مراسم تقدیر، دانشجویان ممتاز و خانواده آنان و دیگر دانشجویان شرکت کننده در جشن، در ضیافت افطار، مهمان دانشگاه خواهند بود.

گفتنی است در حال حاضر قریب به 800 دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه علم و صنعت ایران به تحصیل اشتغال دارند.

دفتر امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاه، ساعت پذیرش و شروع مراسم را 17:30 اعلام و از دانشجویان خود درخواست نموده جهت ایجاد نظم، در ساعت مقرر در سالن حضور به هم رسانند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1187 بار   |   دفعات چاپ: 101 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 963 queries by yektaweb 3525