:: تا بیستم خردادماه جاری، استفاده از آیین نامه اعتبارهسته های پژوهشی دانشجویی دانشگاه مهلت دارد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۳/۱۳ |

مهلت استفاده از آیین نامه اعتبار هسته های پژوهشی دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران- که مشمول جوایز حمایتی بنیاد ملی نخبگان هستند- تا تاریخ بیستم خردادماه 1396 اعلام گردید.

دانشجویان تحصیلات تکمیلی علاقه مند،  برای این منظور می بایست: 1- فرم کاربرگ هسته های پژوهشی را تکمیل کنند. 2- این کاربرگ را به دفتر استعدادهای درخشان تحویل و نامه معرفی به بنیاد ملی نخبگان را دریافت نمایند. 3- معرفی نامه نهایی را در سامانه ثریا (بخش جایزه اعتبار هسته های پژوهشی) بارگذاری نمایند.

به گزارش دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه علم و صنعت ایران، مهلت بارگذاری از سوی بنیاد ملی نخبگان جهت بارگذاری معرفی نامه هسته های پژوهشی دانشجویی در سامانه ثریا، حداکثر تا شنبه 20 خرداد سال جاری اعلام گردیده و این مهلت، قابل تمدید نمی باشد.

گفتنی است مراتب تایید و اعطای اعتبار مذکور از سوی بنیاد ملی نخبگان صورت خواهد گرفت و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانند به سایت Tehran.bmn.ir مراجعه نمایند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 624 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.159 seconds with 904 queries by yektaweb 3388