[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: رونمایی از خودروی خورشیدی سپهر در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۲۰ |

رونمایی از خودروی خورشیدی سپهر در دانشگاه علم و صنعت ایران

مراسم رونمایی از خودروی خورشیدی سپهر در تاریخ 19 بهمن ماه 1395 راس ساعت 14 در آمفی تئاتر دانشکده مکانیک و با سخنرانی دکتر رامین هاشمی عضو هیئت علمی دانشکده مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران و مجری طرح خودروی خورشیدی سپهر آغاز گردید.
 دکتر هاشمی پس از خیر مقدم به معرفی گروه تحقیقاتی و صنعتی سپهر پرداخت . وی ضمن تبیین اهداف تشکیل گروه سپهر توضیحاتی در مورد مهمترین هدف گروه که طراحی و ساخت خودروی خورشیدی است ارائه کرد و در ادامه گروه های مختلف فعال در زمینه طراحی و ساخت خودروی خورشیدی را معرفی کرده و از پتانسیل های موجود در این عرصه سخن گفت.
 سپس دکتر برخورداری رییس دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن قدردانی از فعالیت های انجام گرفته در زمینه طراحی و ساخت خودروی خورشیدی از توانمندی ها و قابلیت های دانشجویان دانشگاه سخن گفته و خواستار همکاری تمامی نهادها و ارگان ها جهت شکوفایی استعدادهای نهفته در قشر جوان تحصیل کرده شد. وی با ابراز خرسندی از فعالیت انجام شده توسط گروه سپهر تصریح کرد: ما از تمامی فعالیت های دانشجویی این چنینی در محیط دانشگاه حمایت می کنیم.
سخنران بعدی دکتر جواد مرزبان راد عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی خودرو بعد از تبریک ایام الله دهه فجر به مقایسه صنعت خودروسازی در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته و زمینه های جدید و افق های پیش روی صنعت خودرو را ترسیم کرد. وی حرکت به سمت کاربرد انرژی های نوین در صنعت خودروسازی را الزامی دانست.
مهندس سپهر سلسبیلی و مهندس سپهر علیزاده دو عضو تیم سپهر نیز سخنرانان بعدی بودند که توضیحاتی در مورد خودروی خورشیدی سپهر و اجزای مختلف آن به حضار ارائه کردند.
در انتهای مراسم نیز ماکت خودروی خورشیدی سپهر توسط دکتر برخورداری ریاست محترم دانشگاه علم و صنعت ایران ، سردار محمدی و سردار شیرزاد از مسولان پژوهشکده ناجا، دکتر صفاری رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و دکتر هاشمی رونمایی گردید.
 گفتنی است در صورت تامین اعتبار لازم امکان تکمیل طراحی این خودروی خورشیدی ظرف سه ماه آینده وجود خواهد داشت.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 842 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >