:: مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ |

مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه برگزار شد

دفتر استعدادهای درخشان معاونت آموزشی دانشگاه، سه شنبه 19 بهمن ماه 1395، مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه را با حضور رییس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیر دفتر استعدادهای درخشان در محل آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار کرد.

در این مراسم از 470 دانشجوی ممتاز آموزشی و پژوهشی پردیس اصلی، پردیس 2، واحد نور و آموزش الکترونیکی دانشگاه تجلیل شد.

در ابتدای این مراسم، دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) با گرامیداشت دهه فجرانقلاب اسلامی، به دانشجویان ممتاز تبریک گفت و از رشد تعداد ممتازین نسبت به سالهای گذشته، ابراز خوشحالی کرد. وی گفت: این رشد نشان می دهد حرکت دانشگاه، رو به جلو است و ما دلمان می خواهد همه دانشجویانمان ممتاز باشند.

رییس دانشگاه در بخش دیگر سخنان خود، در خصوص پذیرش دانشجویان ممتاز در مقاطع بالاتر تحصیلی گفت: قطعا اساتید و دانشگاه تلاش دارند دانشجوی ممتاز دانشگاه را در مقطع بالاتر پذیرش کنند چرا که سوابق تحصیلی وی بردانشگاه معلوم است ولی همه چیز مطابق آیین نامه و استاندارد مشخص، انجام شدنی است. وی از دانشجویان ممتاز خواست اکنون که دانشگاههای بزرگ به سمت فناوری و تولید و محصول پیش می روند و دولت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز حمایت های خوبی از شرکتهای دانش بنیان به عمل می آورند، در این بحث ورود کنند و با تاسیس و یا فعالیت در شرکت های دانش بنیان، در تبدیل یافته های پژوهشی به محصول، نقش آفرین باشند.

دکتر کلانتر(معاون آموزشی دانشگاه) سخنران دوم مراسم بود. وی نیز ضمن تبریک موفقیت علمی دانشجویان ممتاز، با اشاره به فعال بودن حدود 10 شرکت دانش بنیان در دانشگاه، به دانشجویان مستعد و ممتاز توصیه کرد خود را با وظایف و فعالیت های این شرکتها آشنا کنند. معاون آموزشی دانشگاه ضمن اشاره به رتبه دانشگاه در نظامهای رتبه بندی جهانی گفت: تعاملات بین المللی و مقالات کیفی، در تعیین رتبه دانشگاه به عنوان یکی از پانصد دانشگاه برتر جهان نقش عمده ای داشته و بنابراین از دانشجویان مستعد می خواهیم به سمت مقالات Q1 حرکت کنند.

دکتر برزین پور (مدیر دفتر استعدادهای درخشان)، آخرین سخنران مراسم جشن بود که گزارشی از فرآیند انتخاب دانشجویان ممتاز و برتر ارائه کرد. وی توضیح داد شرایط ممتازین آموزشی در مقطع کارشناسی، انتخاب دانشجویان ورودی های 92، 93 و 94 هر رشته و گرایش دانشکده ها به شرط گذراندن 30 واحد در دو نیمسال گذشته و کسب حداقل معدل 16 بوده است. همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهرماه 94 و بهمن 93 که حداقل 21 واحد درسی را با معدل حداقل 17 گذرانده باشند جزو ممتازان معرفی شده اند. در مقطع دکتری نیز برترین معدل هر دانشکده به شرط گذراندن آزمون جامع و تصویب پروپزال به عنوان ممتازین معرفی شده اند.

مدیر دفتر استعدادهای درخشان توضیح داد: علاوه بر ممتازان آموزشی، ممتازان پژوهشی نیز با توجه به فراخوان و شرایط دفتر استعدادهای درخشان و بر اساس امتیازبندی های مصوب انتخاب شدند. وی با ارائه آمار و نمودارها گفت: از 470 دانشجوی ممتاز امسال، 38 درصد ممتازین از مقطع کارشناسی، 56 درصد مقطع کارشناسی ارشد و 6 درصد متعلق به مقطع دکتری بوده اند. وی از همه دست اندرکاران برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز تشکر کرد و این موفقیت را به دانشجویان و خانواده آنان و اساتید و مدیران دانشگاه تبریک گفت.

اجرای برنامه گروه دستان گویا، پخش کلیپ سرود دانشگاه و کلیپ ممتازان آموزشی و پژوهشی و گرفتن عکس یادگاری از دیگر بخش های این مراسم بود.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1407 بار   |   دفعات چاپ: 57 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >