[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: سمینار «تکنولوژی و فن آوری ساخت نوظهور» در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۹ |

در راستای سلسله همکاری های متخصصان و دانشمندان ایرانی غیر مقیم، معاونت پژوهشی و انجمن علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران و بنیاد ملی نخبگان، سمینار «تکنولوژی و فن آوری ساخت نوظهور» را بیست و ششم بهمن ماه 1395 برگزار می کنند.

این سمینار، توسط دکتر مقداد عطارزاده(دکترای مهندسی و مدیریت ساخت از دانشگاه ملی سنگاپور) ارایه می شود.

سمینار تکنولوژی و فن آوری های ساخت نوظهور(BIM)، راس ساعت 11 روز سه شنبه 26 بهمن ماه 95 در سالن کنفرانس دکتر عباس نیا در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است شرکت عموم دانشجویان و اساتید در این کارگاه و سمینار رایگان است.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 308 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.153 seconds with 900 queries by yektaweb 3278