:: برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه در سال 1395 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۱/۱۷ |

برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز دانشگاه در سال

1395

دفتر استعدادهای درخشان با حمایت معاونت آموزشی دانشگاه "مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی 95-94" را در روز سه شنبه مورخ 19 بهمن 1395 در سالن شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می نماید.

بدینوسیله ضمن تبریک به منتخبین این مراسم، فهرست اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی مطابق آیین نامه های مربوطه، به شرح جداول پیوست اعلام می گردد.همچنین دعوت نامه عزیزان منتخب به آموزش دانشکده های مربوطه ارسال گردیده است.

جهت اطلاعات بیشتر  و مشاهده  فهرست اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی به سایت دفتر مدیریت استعدادهای درخشان به نشانیgto.iust.ac.ir مراجعه نماید.

لیست اسامی دانشجویان ممتاز

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 1649 بار   |   دفعات چاپ: 68 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 1 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >