[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: ‌معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برتر در جشنواره ملی انرژی‌های تجدیدپذیر دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ |

همزمان با برگزاری دومین جشنواره ملی انرژی‌های تجدیدپذیر، نمایشگاه صنعتی با هدف معرفی شرکت‌های برتر و کسب و کارهای موفق در حوزه فناوری انرژی‌های تجدید پذیر برگزار خواهد شد.

‌دومین جشنواره ملی انرژی های تجدیدپذیر با حمایت ستاد توسعه فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر معاونت علمی طی روزهای 5 و 6 بهمن ماه سال جاری در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود و در این راستا همزمان با برگزاری جشنواره کارگاه‌های آموزشی برپا خواهد ‌شد.

‌آشنایی با نیروگاه‌های آبی و طراحی ابعاد اصلی توربین به کمک نرم افزار Turbonpro، آشنایی با سلول‌های خورشیدی و مبانی تجربی و تئوری، آشنایی با سیستم‌های تصفیه آب و آب شیرین کن، آشنایی با نرم افزار trnsys (نرم افزار شبیه‌سازی در حوزه مهندسی انرژی تجدیدپذیر) عناوین این کارگاه‌ها است.

‌در این جشنواره در خصوص موضوعات تخصصی انرژی‌های خورشیدی، آب، باد، زمین گرمایی، زیست توده، هیدروژن و پیل سوختی، انرژی‌های ترکیبی و سایر زمینه‌های مرتبط  و همچنین در حوزه‌های  اختراع و نوآوری، طرح‌های توسعه‌ای و کاربردی بحث و بررسی خواهد ‌شد.

‌همزمان با برگزاری این جشنواره، علاوه بر برگزاری کارگاه‌های تخصصی و مسابقه تولید محتوای رسانه‌ای، نمایشگاه صنعتی با هدف معرفی شرکت‌های برتر و کسب و کارهای موفق در حوزه فناوری انرژی‌های تجدید پذیر برگزار خواهد شد.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 546 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.104 seconds with 900 queries by yektaweb 3278