[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: ارتقای دو عضو هیات علمی دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ |

ارتقای دو عضو هیات علمی دانشگاه

در جلسه هیات ممیزه مورخ 20/10/95، ارتقای دو عضو هیات علمی دانشکده های مهندسی عمران و مهندسی شیمی،نفت و گاز دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت.

بر اساس مصوبه هیات ممیزه در جلسه امروز، دکتر ابراهیم جباری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران، از رتبه دانشیاری به «استادی» و دکتر پریسا حجازی، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی،نفت و گاز، از رتبه استادیاری به «دانشیاری»، ارتقا یافتند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را تبریک عرض کرده و موفقیت های روزافزون را برای این دو عضو محترم هیات علمی و دیگر دانشگاهیان علم و صنعت ایران آرزو می کند.

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 682 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.152 seconds with 896 queries by AWT YEKTAWEB 3220