[صفحه اصلی ]     [ English ]

:: نشست توسعه فرهنگ تعاملات صنعتی با هدف آشنایی با ظرفیت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ |

گردهمایی توسعه فرهنگ تعاملات صنعتی با هدف آشنایی با ظرفیت های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به همت دفتر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری دانشگاه، دوشنبه، بیستم دیماه 1395 در محل مجتمع فرهنگی امام خمینی(ره) دانشگاه برگزار شد.

در این گردهمایی، دکتر شکریه (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه و دبیر ستاد توسعه فناوریهای مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری) به معرفی اجمالی اهداف، ستادها، ظرفیت ها و پتانسیلهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ساختارهای حمایتی آن پرداخت. وی توضیح داد: تولید مقاله، به معنای تولید علم و تولید علم به معنای تولید فناوری وتولید فناوری به معنای تولید ثروت نیست و تاکید کرد: شرط اصلی بازسازی سیستم اقتصادی کشور، فعالیت بر اساس نظریه اقتصاد مقاومتی دانش بنیان است و اگر قرار باشد به تولید ثروت برسیم، ساختار دیگری در معاونت پژوهشی و ارتباط با صنعت دانشگاه ما مورد نیاز خواهد بود.

همچنین، دکتر کثیری(مدیر همکاریهای علمی، صنعتی و فناوری)، با اشاره به دشواریهای برقراری ارتباط میان صنعت و دستگاههای اجرایی، گفت: دانشگاه در برنامه راهبردی خود توسعه ارتباط با صنعت و ارتقای تعامل دانشگاه با دستگاههای اجرایی را مدنظر قرار داده است. وی سپس با تبیین برنامه های عملیاتی دانشگاه برای برقراری ارتباطات صنعتی، به تشکیل دفاتر توسعه تعاملات دانشگاه با معاونت علمی ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود: گستره فعالیتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به گونه ای است که ظرفیت بخش عمده ای از همکاران دانشگاه می تواند در آن به کار گرفته شود.

در بخش پایانی این گردهمایی، با حضور دکتر کثیری، دکتر شکریه و دکتر شوال پور(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پیشرفت)، جلسه پرسش و پاسخ در خصوص موضوعات مطرح شده برگزار شد.

آلبوم تصاویر

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official

دفعات مشاهده: 721 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >