سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ |

پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی

انا لله و انا الیه راجعون

بسم الله الرحمن الرحیم

ارتحال ناگهانی و جانگداز حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، مبارز خستگی ناپذیر، قهرمان ملی مبارزه با استبداد و استعمار، چهره ممتاز و تاریخ ساز انقلاب اسلامی، سردار سازندگی و یار صدیق امام و رهبری، مایه تحسر و اندوه همگان گردید.

آیت ‌الله هاشمی رفسنجانی را به حق می توان تاریخ انقلاب اسلامی ایران و استوانه نظام دانست. او که مرد روزهای سخت و پرفراز و نشیب تاریخ سیاسی ایران، سیاستمداری برجسته و مدافع ارزشها بود و تا آخرین لحظات عمر پرثمر خود، در راه اعتلای جمهوری اسلامی و سرافرازی نظام اسلامی مجاهدت کرد.

بی گمان تاریخ پر فراز و نشیب ایران، نقش و خاطره ایشان را همواره به یاد خواهد داشت و نام و یاد آن مصلح اجتماع و خادم نظام اسلامی، همواره بر تارک کشور و انقلاب اسلامی خواهد درخشید.

اینجانب به نمایندگی از سوی دانشگاهیان علم و صنعت ایران، با تاثر فراوان، ارتحال این بزرگمرد عرصه انقلاب را به رهبر معظم انقلاب اسلامی و عموم مردم ایران به ویژه خانواده آن بزرگوار تسلیت عرض نموده، از آستان احدیت برای روح بلندش، علو درجات و بهره مندی از عنایات خاص خداوندی مسالت دارم.

محمدعلی برخورداری

رییس دانشگاه

20 دیماه 1395

آدرس کانال تلگرام رسمی دانشگاه: https://telegram.me/IUST_Official