درباره دانشکده::
آموزش الکترونیکی::
پردیس شماره 2::
اخبار و رویدادها::
فضاهای آموزشی و تحقیقاتی ::
ورود به سایت دروس

نام کاربری
کلمه عبور

رمز ورود را فراموش کرده‌اید؟

دفاعیه کارشناسی ارشد

:: قابل توجه دانشجویان پردیس ورودی مهر94 رشته نرم افزار و شبکه های کامپیوتری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۸/۱۱ |

قابل توجه دانشجویان پردیس ورودی مهر94 رشته نرم افزار و شبکه های کامپیوتری

و دانشجویان ترمهای قبل که هنوز سمینارشان را ارائه نداده اند:

زمان ارائه شفاهی سمینار دانشجویان روز چهارشنبه تاریخ 09/17/ 95 در دانشکده مهندسی کامپیوتر می باشد.

حضور کلیه دانشجویان ورودی مهر 94 رشته نرم افزار و شبکه کامپیوتری در این تاریخ در دانشکده الزامی می باشد.

برنامه ارائه سمینارها متعاقبا اعلام می گردد.

دانشجویانی که در تاریخ نامبرده در بالا  سمینارشان را ارائه می دهند میبایست فرم درخواست ارائه سمینار کارشناسی ارشد  از خانم کریمی دریافت کرده به همراه گزارش سمینار که توسط استاد راهنما تائید شده باشد را تا تاریخ 95/08/29 به تحصیلات تکمیلی دانشکده ( خانم کریمی ) تحویل نمایند.

عدم تحویل  فرم درخواست ارائه سمینار کارشناسی ارشد به تحصیلات تکمیلی دانشکده به منزله عدم ارائه شفاهی سمینار می باشد و دانشجویانی که در تاریخ نامبرده سمینار خود را ارائه ندهند با دو نمره کسر به زمان دیگری موکول می شود.

به فرمهایی که بعد از این تاریخ به تحصیلات تکمیلی تحویل داده شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.

دانشجویانی که تمایل دارند در تاریخ اعلام شده سمینارشان را ارائه دهند در صورتیکه سمینارشان تصویب نشده است در اسرع وقت پیگیریهای لازم را انجام نمایند در غیر اینصورت شرایط ارائه شفاهی سمینار ار ندارند.

تحصیلات تکمیلی دانشکده

11/08/95

دفعات مشاهده: 339 بار   |   دفعات چاپ: 34 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
School of Computer Engineering