معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم ::

قابل توجه مسئولین محترم حق التدریس دانشکده ها و اساتید محترم

گزارش حق التدریس ۱۶ هفته نیمسال دوم ۹۵-۹۴ اساتید هیئت علمی (داخلی) به شماره نامه ۱۲۳۹/۳۵ مورخ ۹۴/۱۰/۱۳ و گزارش ۲ هفته اساتید نیز (پس از ورود نمرات) به شماره نامه ۱۳۴۰/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۵ و گزارش حق التدریس ۱۸ هفته اساتید مدعو نیمسال دوم ۹۵-۹۴ به غیراز اساتیدی که دارای نقص مدارک می باشند و نمرات دانشجویان را وارد نکرده اند به شماره نامه ۱۳۳۷/۳۵ مورخ ۹۴/۱۲/۰۳ به دفتر معاونت اداری و پشتیبانی ارسال گردیده است و گزارشات توسط آن حوزه جهت پرداخت به امور مالی ارسال می گردد.

دفعات مشاهده: 3548 بار   |   دفعات چاپ: 549 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921