اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: سخنرانی علمی در دانشکده مهندسی صنایع ::
سخنرانی علمی در دانشکده مهندسی صنایع
با همکاری قطب علمی بهینه سازی سامانه های تولیدی و خدماتی و آزمایشگاه مهندسی کیفیت و پایایی دانشکده مهندسی صنایع، سیزدهم اردیبهشت ماه 1393، جلسه سخنرانی علمی در این دانشکده برگزار می شود.
در این روز، دکتر کامران پی نبر از انستیتو تکنولوژی جورجیا(Georgia Tech) در دو بخش با موضوعات: 1- «زمینه های تحقیقاتی نوین در حوزه مهندسی کیفیت» و 2- ‘image/video-based process monitoring and defect detection using sparse-smooth decomposition’سخنرانی علمی ارایه می کند.
این سخنرانی از ساعت 8:30 آغاز و تا 11 ادامه دارد و پس از آن، جلسه بحث آزاد خواهد بود.
علاقمندان شرکت در این سخنرانی می توانند فرم ثبت نام را از لینک موجود در سایت دانشکده مهندسی صنایع دریافت نموده و پس از تکمیل، آن را به آدرس الکترونیکی qrelab@iust.ac.ir ارسال نمایند.
 لازم به ذکر است که حضور در این سخنرانی، منوط به دریافت ایمیل ثبت نام می باشد.
دفعات مشاهده: 2387 بار   |   دفعات چاپ: 451 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3977