اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری سلسله سمینارهای علمی در دانشکده شیمی ::

برگزاری سلسله سمینارهای علمی در دانشکده شیمی

روز چهارشنبه نهم آذرماه سال90، سلسله سمینارهای علمی به شرح زیر در محل اتاق کنفرانس دانشکده شیمی برگزار خواهد شد.

«سمینار طراحی اندازه حفرات در مزوپور MCM- 41 » با سخنرانی دکتر نعیمی جمال، «سمینار طراحی یک روش آزمایشگاهی جدید جهت شناسایی و اندازه‌گیری مقدار اجزاء حاصل از تجزیه آلکانوآمین هادر واحدهای شیرین سازی گاز» با سخنرانی دکتر زارع، «سمینار طراحی واکنش‌های چند جزیی: رهیافت ها و راهبردها» ، با سخنرانی دکتر ملکی، «سمینار بررسی کارایی سلولهای خورشیدی در حضور مواد فعال سطحی» با سخنرانی دکتر بهشته سهرابی و «سمینار جذب و حذف مغناطیسی آلاینده آلی کریستال وایولت از محلول آبی با استفاده نانو گوی و ناصفحه‌ای حفراه ای Cu-Fe2o4 » ، با سخنرانی دکتر رحیمی برگزار خواهد شد.

گفتنی است این سمینارها از ساعت 9 صبح آغاز خواهد شد.

دفعات مشاهده: 2604 بار   |   دفعات چاپ: 521 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991