اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: سلسله‌ سمینارهای علمی دانشکده ریاضی ::

سلسله‌ سمینارهای علمی دانشکده ریاضی

دانشکده ریاضی سلسله سمینارهایی را با حضور دکتر پرویز شهریاری و دکتر شمس شهشهانی از اساتید برجسته ریاضی کشور برگزار کرد.

انجمن علمی و دفتر فرهنگی دانشکده ریاضی سمینارهای از بیست و سوم مهرماه و به صورت هفتگی با موضوع ریاضیات برگزار نمود. اولین جلسه، نشستی گرم و بسیار دلنشین با حضور دکتر پرویز شهریاری در تاریخ بیست و سوم مهر بود و دومین جلسه ششم آبان ماه با سخنرانی دکتر میرشمس شهشهانی برگزار گردید. گزارش‌های دریافتی حکایت از آن دارد که جمعیت زیادی از علاقه‌مندان به علم ریاضی از این جلسات استقبال نمودند. در این جلسات رزومه‌ای از فعالیت‌های این دو استاد به دانشجویان ارائه شد و در مورد تاریخچه ریاضیات بحث و گفتگو گردید. در ادامه این سمینار دکتر شهشهانی به سوالات دانشجویان در مورد علم ریاضی پاسخ داد.

در پایان این جلسات نیز لوح تقدیری به رسم یادبود به این دو استاد که تجربیات ارزشمند خود را در اختیار دانشجویان و مشتاقان علم ریاضی قرار داده بودند؛ تقدیم گردید .

دفعات مشاهده: 2380 بار   |   دفعات چاپ: 491 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3980