:: سخنرانی علمی در دانشکده فیزیک ::

سخنرانی علمی در دانشکده فیزیک

نخستین جلسه از سلسله سخنرانی‌های علمی دانشکده فیزیک، توسط دکتر افشین نمیرانیان با عنوان «جایزه نوبل فیزیک در سال 2008» بیست و هفتم مهرماه،ساعت 13:30در دانشکده برگزار خواهد شد.

گفتنی است امسال جایزه نوبل به سه فیزیکدان شاخۀ «فیزیک ذرات» به خاطر موفقیت در معرفی فرآیندهای شکست تقارن که به ایجاد عالم ماده و همچنین ایجاد برخی ذرات بنیادین منجر می‌شوند، اهدا گردیده است. لازم به ذکر است در این سخنرانی سعی بر آن است تا به زبان ساده در حد دانش عمومی به دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، این کشفیات و اهمیت آن توضیح داده شود.

دفعات مشاهده: 2240 بار   |   دفعات چاپ: 443 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897