:: اول تیرماه 1393، آخرین مهلت ارسال مقالات به چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات اعلام شد ::
اول تیرماه 1393،
 چهارمین کنفرانس بین المللی آکوستیک و ارتعاشات 19 و 20 آذر ماه 1393 به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد و علاقمندان تا اول تیرماه 1393فرصت دارند مقالات خود را به دبیر خانه این کنفرانس ارسال نمایند.
آزمون های شوک و ارتعاشات،دینامیک سازه های عمرانی،آکوستیک در معماری و موسیقی،آکوستیک در زیر آب،دینامیک خودرو،دینامیک سازه،نویز و ارتعاشات ریلی،مهندسی آکوستیک،ماشین آلات دوار،فیزیک صوت،شناسایی سامانه ها و سازه های مکانیکی و... موضوعاتی هستند که عناوین مقالات علمی و پژوهشی این کنفرانس را شامل می شوند.
همچنین قرار است تجربه های صنعتی به صورت مطالعه موردی در قالب مقاله در صنایعی همچون پتروشیمی،دفاعی،معدنی،نیروگاه،هوا و فضا،نفت و گاز،خودرو و حمل و نقل ریلی و... ارایه گردد.
بر اساس این گزارش آخرین مهلت ارسال مقاله کامل و آخرین مهلت ارسال فرم ثبت نام به ترتیب اول تیرماه و پایان شهریور ماه 93 خواهد بود.همچنین زمان اعلام پذیرش نهایی مقاله ها و دریافت مقاله نهایی به ترتیب 15 شهریور ماه و پایان شهریور ماه 93 خواهد بود.
لازم به یادآوری می باشد علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت کنفرانس به نشانی w‏ww.isav.ir/2014 مراجعه و با پست الکترونیکی conf2014@isav.ir یا شماره تلفن 81032323-021 با دبیر خانه کنفرانس ارتباط برقرار نمایند.
دفعات مشاهده: 922 بار   |   دفعات چاپ: 195 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

Persian site map - English site map - Created in 0.164 seconds with 934 queries by yektaweb 3455