اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: پنجمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت برگزار می شود ::
به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران،
 پنجمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت برگزار می شود
 پنجمین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی و نفت روز چهار شنبه ،سی و یکم اردیبهشت ماه1393 به میزبانی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.
 این کنفرانس با هدف،فراهم نمودن بستری برای تبادل نظر بین کارشناسان، محققان و خبرگان علمی و صنعتی، عرضه دستاوردهای نوین محققان وپژوهشگران به مجامع علمی و صنعتی ،معرفی ابعاد وسیع مدل سازی های CFD در صنایع فرآیندی،شناسایی توانمندی های CFD و کاربردهای آن و شناسایی محدودیت ها در اعتبار و کاربرد کدهای CFD موجود و ترسیم افق پژوهش های مورد نیاز برگزار خواهد شد.
تکنیک‌های مدل‌سازی CFD در صنایع شیمیایی (صنایع پلیمری، معدنی، غذایی و دارویی)- کاربرد CFD در سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) -جریان‌های چندفازی و واکنش‌دار، کاربرد CFD در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی-انرژی‌های پاک-توسعه روش‌های عددی و اعتبارسنجی شبیه‌سازی‌های CFD -شناسایی نیازها و اولویت‌های تحقیقاتی ملی در CFD و ترویج پژوهش کاربردی در CFD و لزوم توجه به آموزش‌های تخصصی CFD در مقاطع مختلف دانشگاهی از جمله موضوعاتی است که قرار است در این کنفرانس مطرح گردد.
لازم به ذکر می باشد در حاشیه این کنفرانس سومین مسابقه پویا نمایی مبتی بر شبیه سازی های cfd برگزار خواهد شد.
دفعات مشاهده: 2622 بار   |   دفعات چاپ: 497 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3977