:: چهارمین همایش ملی مهندسی ارزش برگزار خواهد شد ::

به میزبانی دانشگاه ،

چهارمین همایش ملی مهندسی ارزش برگزار خواهد شد

چهارمین همایش ملی مهندسی ارزش یازدهم آذرماه سال جاری به میزبانی دانشگاه برگزار خواهدشد.

موضوعاتی از قبیل مهندسی ارزش و صرفه‌جویی ملی، مهندسی ارزش در بهبود بهره‌وری ملی، نقش مهندسی ارزش در توسعه کارآفرینی، مهندسی ارزش در ارتقا جایگاه رقابتی سازمان‌ها، مهندسی ارزش و مدیریت پروژه و... از جمله محورهای تخصصی کنفرانس مذکور را تشکیل می‌دهند.

گفتنی است علاقمندان تا پانزدهم آبان‌ماه جاری فرصت دارند مقالات خود را به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند و برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی کنفرانس به نشانی: www.sive.org مراجعه و یا با شماره تلفن 88090315 تماس حاصل نمایند.

دفعات مشاهده: 2115 بار   |   دفعات چاپ: 454 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897