:: برگزاری سومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی ::

به میزبانی دانشگاه علم وصنعت ایران،

سومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی برگزار خواهد شد

دانشگاه علم وصنعت ایران با همکاری انجمن مهندسی شیمی ایران، سومین کنفرانس ملی کاربرد CFD در صنایع شیمیایی را اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهد کرد.

استادان، دانشجویان، محققان و صنعتگران می‌توانند مقالات خود را حداکثر تا پایان بهمن ماه 1389 به دبیرخانه کنفرانس به نشانی تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، خیابان دانشگاه، دانشگاه علم وصنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی، آزمایشگاه تحقیقاتی CFD ارسال نمایند.

گفتنی است، مسابقه انتخاب بهترین پویا نمایی ایجاد شده با استفاده از شبیه‌سازهای CFD نیز همزمان با کنفرانس، برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت برقراری ارتباط با دبیرخانه کنفرانس می‌توانند به پایگاه اینترنتی کنفرانس به نشانی CFD@iust.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن‌های 77240376 و 77240495 تماس حاصل نمایند.

دریافت پوستر همایش

دفعات مشاهده: 2086 بار   |   دفعات چاپ: 363 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897