:: برگزاری همایش نجوم در واحد اراک ::

AWT IMAGE     AWT IMAGE

برگزاری همایشی با موضوع نجوم در واحد اراک دانشگاه

انجمن نجوم دانشکده فنی و مهندسی اراک به مناسبت فرا رسیدن هفته پایانی سال جهانی نجوم، همایشی با عنوان " دروازه ای به سوی آسمان " در اراک برگزار کرد.

در همایش مذکور دکتر نصیری قیداری موسس و رئیس سابق انجمن نجوم ایران در دو بخش تخصصی با عنوان گرمایش تاج خورشید و بخش عمومی با عنوان آیات نجومی قرآن از دیدگاه اخترفیزیک و کیهان شناسی جدید سخنرانی نمود.

مراسم اختتامیه این همایش نیز با عنوان بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی توسط انجمن نجوم این واحد اقماری دانشگاه دوم دی ماه برگزار شد.

همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاه عکسهای نجومی برپاشد.

دفعات مشاهده: 2260 بار   |   دفعات چاپ: 401 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3920