:: برگزاری همایش علمی ریاضی در واحد بهشهر دانشگاه ::

برگزاری همایش علمی ریاضی در واحد بهشهر دانشگاه

همایشی با عنوان «نقش پژوهش در آموزش» با حضور پروفسور محمدرضا رجب زاده مقدم، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در واحد بهشهر دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار شد.

در این همایش که با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان گروه ریاضی برگزار شد، دکتر محمدزاده از اساتید گروه ریاضی، از اهمیت علم ریاضی در زندگی گفت و در ادامه به معرفی کامل رزومه‌کاری پروفسور رجب زاده پرداخت.

پروفسور رجب زاده نیز ضمن بیان تجربیات خود در دوران تحصیل، به مسائل اثبات نشده در علم ریاضیات و همچنین چگونگی به کار گیری این مسائل در پایان نامه های ریاضی اشاره نمود.

در پایان مراسم با حضور دکتر محمدپور، رئیس واحد بهشهر لوح و هدایایی به رسم یادبود از طرف دانشگاه و دانشجویان گروه ریاضی به دکتر رجب‌زاده، دکترطالبی و دکتر مریم قربانی اهدا شد.

AWT IMAGE    AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 2173 بار   |   دفعات چاپ: 461 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3897