اخبار ورودی های جدید سال 98::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

:: همایش توجیهی و معرفی اولین دوره آموزش گام به گام صادرات ::

همایش توجیهی و معرفی اولین دوره کوتاه مدت آموزش صادرات گام به گام با همکاری مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه و سازمان توسعه صادرات ایران و با حضور مسئولان مرکز در تاریخ 22/3/87 در محل آمفی‌تئاتر دانشکده مواد و متالورژی برگزار شد.

این دوره برای اولین بار با استفاده از زیرساخت‌ها و امکانات مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم وصنعت ایران درسطح کشور و در قالب برنامه همکاری مشترک با سازمان توسعه تجارت ایران از 26 خرداد لغایت 3 مرداد برگزار می‌گردد.

رئوس مطالب ارائه شده عبارتند از: مدیریت صادرات، فرهنگ صادرات، ابزارهای بازاریابی، چگونگی شرکت در مناقصات بین‌المللی و چگونگی اجرای قرارداد صادراتی.

دفعات مشاهده: 2507 بار   |   دفعات چاپ: 409 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3980