اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی مکانیک ::

برگزاری مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشکده مهندسی مکانیک

(آلبوم تصاویر)

ظهر روز یکشنبه دوم خرداد ماه 89، مراسم تودیع دکتر حبیب‌نژاد و معارفه دکتر منتظری با حضور رییس دانشگاه در مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد.

دکتر جبل‌عاملی، رئیس دانشگاه در این مراسم با توجه به در پیش بودن سوم خردادماه، سالروز آزادسازی خرمشهر، به تجلیل از فداکارهایی زمان آزادسازی‌ این شهر پرداخت و در ادامه افزود: دانشگاه‌های ما به سرعت در حال تحول‌اند و برنامه‌های جدی برای توسعه خود طراحی نموده‌اند، آموزش عالی، هم در حوزه آموزش و هم در حوزه پژوهش واقعاً رقابتی است، منابع آن محدود است اما نیروهای کارآمد در اختیار دارد.

رئیس دانشگاه همگرایی فکری، عقیدتی و قلبی همه آحاد دانشگاهیان را عامل اصلی پیشبرد برنامه‌های دانشگاه عنوان نمود و در ادامه افزود: این همدلی باعث ایجاد فضای پاکی خواهد شد. دکتر جبل‌عاملی همدلی و همگرایی اعضای هیات علمی دانشکده مکانیک را ستود و اظهار داشت: نگاه همه همکاران دانشگاهی به همکاران این دانشکده، نگاه ویژه‌ای است.

وی در پایان سخنان خود از زحمات دکتر حبیب‌نژاد رئیس سابق دانشکده مهندسی مکانیک و همه کسانی که در پیشرفت دانشکده مکانیک دانشگاه موثر ‎‎ بوده ‌اند، تقدیر نمود.

در ادامه این مراسم دکتر حبیب ن‍‍ژاد رییس سابق دانشکده مهندسی مکانیک به مشارکت و همکاری اعضای هیات علمی این دانشکده اشاره کرد و گفت: بالای نود درصد اعضای هیات علمی این دانشکده در کارهای اجرایی دانشکده مشارکت داشته‌اند.

وی با یادآوری شاخص های مختلف برنامه راهبردی دانشگاه اظهار داشت: دانشکده مهندسی مکانیک از برنامه راهبردی جلو است و آن را همطراز با دانشکده های معتبر بین‌المللی شمرد.

این استاد تمام دانشکده مکانیک با ذکر نام همه همکاران خود در بخش‌های مختلف دانشکده از زحمت آنها تجلیل نمود و از همکاری اعضای هیات رییسه و رییس دانشگاه در دوران مسوولیت‌اش نیز قدردانی نمود.

سخنران پایانی این مراسم دکتر منتظری رییس جدید این دانشکده بود که سه اولویت اصلی دانشکده مهندسی مکانیک را به ترتیب 1- امور فرهنگی،2- توسعه همه جانبه، 3- جهت‌گیری تحقیقات نام برد.

رییس دانشکده مهندسی مکانیک گفت: این دانشکده به واسطه انتشار مقالات علمی، توفیقات زیادی را در مرجعیت علمی کسب کرد ولی باید در زمینه مرجعیت فناوری و همخوانی با نیازهای کشور کار شود.

در پایان این مراسم با ارائه لوح تقدیر از زحمات دکتر حبیب ن‍ژاد،رییس سابق دانشکده مکانیک تقدیر شد.

دفعات مشاهده: 2936 بار   |   دفعات چاپ: 465 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030