اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری جلسه تودیع و معارفه معاون اداری مالی واحد اراک ::

روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی اراک: جلسه تودیع و معارفه معاون اداری- مالی دانشکده فنی و مهندسی اراک برگزار شد.

در این جلسه که مورخ 6/7/87 در محل دفتر ریاست و باحضور رئیس، معاونان و تعدادی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده برگزار شد. دکتر ابوالفضل احمدی (رئیس دانشکده)، طی سخنانی از تلاشهای دکتر رامین نریمانی در دوره تصدی مسئولیتشان قدردانی و برای مهندس عبدالمطلب حاجتی (معاون جدید اداری- مالی دانشکده) آرزوی موفقیت نمود. در این جلسه دکتر نریمانی ضمن ارائه گزارش از عملکرد حوزه معاونت اداری- مالی در زمان مسئولیت خود، از تمامی کارکنان به ویژه زیرمجموعه‌های این معاونت قدردانی کرد. مهندس حاجتی نیز طی سخنانی خواستار مشارکت بیش از پیش اعضای هیئت علمی و کارکنان در پیشبرد بهینه امور گردید. درادامه، تعدادی از کارکنان به نمایندگی از سایر کارکنان از زحمات دکتر نریمانی تشکر نمودند.

درپایان این جلسه لوح تقدیر و هدیه توسط رئیس دانشکده به دکتر نریمانی اهدا شد.

دفعات مشاهده: 2815 بار   |   دفعات چاپ: 536 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004