اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری مراسم تودیع و معارفه در معاونت دانشجویی فرهنگی ::

(آلبوم مراسم)

شانزدهم مردادماه سال جاری همزمان با ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز مراسم تودیع دکتر انبیاء و معارفه دکتر فتحیان بروجنی به عنوان «معاونت دانشجویی و فرهنگی»، تودیع دکتر قائمی و معارفه دکتر میرکاظمی به عنوان «مدیر امور خلاقیت‌های علمی دانشجویان» و نیز تودیع مهندس اکبری و معارفه مهندس حاجی‌زاده «مدیر امور دانشجویان» در طبقه سوم ساختمان معاونت دانشجویی و فرهنگی برگزار شد.

در ابتدا دکتر جبل‌عاملی (ریاست دانشگاه) ضمن تبریک ایام و اعیاد شعبانیه گفت: به دلیل این که تغییر و تحولات حوزه معاونت دانشجویی مصادف شد با آخرین روز کاری دانشگاه از حضور دانشجویان در این مراسم تا حدی محروم ماندیم.

رئیس دانشگاه اظهار داشت: یکی از حساس‌ترین حوزه‌های کاری در دانشگاه که هم حجم کاری قابل توجهی دارد و نیز در زمینه‌های فرهنگی و سیاسی حساسیت‌های بالایی دارد این حوزه می‌باشد.

وی خدمت رسانی سریع و بی‌منت را وظیفه اصلی دانشگاه ذکر کرد. دکتر جبل عاملی از زحمات و خدمات بی‌شائبه سه مدیران سابق این حوزه قدردانی و از دکتر فتحیان، دکتر میرکاظمی و مهندس حاجی‌زاده بدلیل قبول مسئولیت جدید تشکر نمود. سپس طی سخنانی هریک از مدیران به اجمال نقطه نظرات و دیدگاه‌های خود را در حوزه مسئولیت‌‌اشان ذکر کردند.

اهدای لوح تقدیر و هدایا پایان بخش این مراسم بود.

دفعات مشاهده: 2985 بار   |   دفعات چاپ: 520 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004