اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: مراسم تودیع و معارفه رییس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی ::

مراسم تودیع دکتر فرهاد گلستانی‌فرد (رئیس سابق دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی) و معارفه دکتر سعید میرزامحمدی (رئیس جدید این دفتر) صبح دوشنبه 13 خرداد ماه برگزار شد.

در این مراسم که در محل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی و با حضور دکتر جبل‌عاملی (رئیس دانشگاه)، دکتر بازیار(معاون پژوهشی)، مهندس خالقی (مشاور رئیس و مدیر دفتر ریاست) و کارکنان این دفتر برگزار شد، با اهدای لوح و هدایا از خدمات صادقانه دکتر گلستانی‌فرد تجلیل و دکتر میرزامحمدی به عنوان رئیس جدید، معرفی شد.

در جلسه معارفه، دکتر جبل‌عاملی از تلاش‌های بی‌وقفه و مثمرثمر دکتر گلستانی فرد تشکر و برای دکتر میرزامحمدی آرزوی توفیق کرد و دکتر گلستانی‌فرد نیز به معرفی دستاوردهای خدمت خود در دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی اشاره و ضمن تشکر از دکتر جبل‌عاملی برای پذیرش استعفای وی، آمادگی خود را برای تداوم همکاری با این دفتر اعلام کرد.

دکتر میرزامحمدی نیز با تاکید بر آنکه ارتباطات بین دانشگاهی نیازمند برنامه مشخص است، اظهار امیدواری کرد با ادامه روند گذشته دفتر و معرفی توانمندی‌های دانشگاه در سطح بین‌المللی، دانشگاه علم وصنعت ایران در زمینه روابط بین‌الملل موفق‌تر از هر زمان باشد.

دفعات مشاهده: 2902 بار   |   دفعات چاپ: 628 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054