معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: فراخوان دریافت دستاوردهای دانشجویی در کلیه مقاطع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۹/۱۱ |

بدینوسیله به اطلاع کلیه دانشجویان شاغل به تحصیل در کلیه مقاطع می رساند، که دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه (به مناسبت هفته پژوهش ، 16  تا  20 آذرماه) نمایشگاهی به منظور معرفی دستاوردهای علمی-پژوهشی شامل :  کتابهای دانشجویی-طرح پژوهشی-اختراعات و ...  برگزار می کند.

از کلیه دانشجویان عزیز درخواست می گردد تا تاریخ شنبه  9  آذرماه محصولات علمی-پژوهشی خود را به همراه مستندات مرتبط جهت  ارزیابی، عرضه و تقدیر  به دفتر استعداد های درخشان واقع در دانشکده قدیم کامپیوتر ارسال نمایند.

دفعات مشاهده: 3045 بار   |   دفعات چاپ: 674 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 23 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921