معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: اسامی دانشجویان ممتاز آموزشی و پژوهشی سال 92-91 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۷/۲۸ |

بدینوسیله نتایج استخراج اسامی ممتازین سال تحصیلی 91-92جهت اطلاع عموم، اعلام می گردد:

1- مطابق آیین نامه مصوب، ممتازین آموزشی در مقطع کارشناسی در ورودیهای 91، 90، 89 با شرط حداقل 30 واحد گذرانده در سال مذکور، لحاظ و سه نفر اول هر رشته گرایش بر اساس معدل سال تحصیلی 92-91 اعلام گردیده اند.
* حدنصاب حداقل معدل سال برای دانشجویان کارشناسی 16 تمام منظور شده است.
2 - مطابق آیین نامه و لحاظ شرایط دانشکده ای، ممتازین آموزشی کارشناسی ارشد مربوط به ورودی 91 با شرط حداقل 21 واحد، لحاظ گردیده و دو نفر اول هر رشته گرایش بر اساس معدل سال تحصیلی 92-91 اعلام گردیده است.
* حدنصاب حداقل معدل سال برای دانشجویان کارشناسی ارشد 5/16 می باشد.
* لازم به ذکر است در رشته گرایشهایی که امکان ارائه حداقل 21 واحد میسر نبوده است کف واحد گذرانده بر اساس حداکثر واحد ارائه شده در آن دانشکده و پایین تر از 21 واحد منظور شده است.
3_ اطلاعات معدل دانشجویان بر اساس آخرین نمرات موجود در سیستم تا تاریخ 20/7/92 محاسبه شده است.
4_ انتخاب ممتازین مقطع دکتری بالاترین معدل با شرط قبولی در امتحان جامع و تصویب موضوع پایان نامه از طرف اداره تحصیلات تکمیلی صورت گرفته است.
5- در خصوص ممتازین پژوهشی شرایط آیین نامه پژوهشی با شرط دانشجو بودن در سال تحصیلی 92-91 مورد ملاحظه قرار گرفته است.

فهرست ممتازین آموزشی و پژوهشی بدین شرح

دفعات مشاهده: 5185 بار   |   دفعات چاپ: 507 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 10 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3960