معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد ورودی مهر 98
:: جدول زمانبندی ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی ارشد 98
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: قابل توجه کلیه دانشجویان مهمان نیمسال دوم 92-91 ::

قابل توجه کلیه دانشجویان مهمان نیمسال دوم 92-91

به اطلاع کیه دانشجویانی که با مهمان شدن آنها در نیمسال دوم 92-91 این دانشگاه موافقت بعمل آمده است می رساند از تاریخ 30/10/91 لغایت 11/11/91 جهت پرداخت شهریه ثابت طبق جدول زیر به امور مالی آموزشهای آزاد "سرکار خانم کریمی" مراجعه نمایند.

نیمسال ورودی

گروه آموزشی

شهریه ثابت (ریال)

دانشجویانی که برای اولین بار در سال 92-91 مهمان شده اند

فنی مهندسی و هنر

1،380،000

علوم پایه

1،207،500

دانشجویانی که در سالهای گذشته تاکنون بطور مستمر در این دانشگاه مهمان بوده اند

فنی مهندسی و هنر

1،200،000

علوم پایه

1،050،000

لطفاً مبالغ ذکر شده را به شماره حساب 2177579002002 "سیبا" بانک ملی ایران به نام تمرکز درآمدهای اختصاصی معاونت آموشی دانشگاه علم و صنعت ایران واریز نموده و اصل فیش همراه یک برگ کپی که کلیه مشخصات دانشجویی در آن درج شده است را به امور مالی آموشهای آزاد تحویل نمایند. بدیهی است در صورت عدم پرداخت مبلغ مذکور در زمان ذکر شده امکان ثبت نام وجود نخواهد داشت.

دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه

دفعات مشاهده: 3372 بار   |   دفعات چاپ: 603 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 51 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3977