معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: دوره های دانش افزایی اعضاء هیأت علمی ::

با توجه به اهمیت و جایگاه اعضاء هیأت علمی در تربیت نیروی انسانی مومن، متخصص و کارآمد، و همچنین تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه، طرح دانش­افزایی اعضاء هیأت علمی دانشگاه­ها در چهارچوب آیین­نامه مورخ 25/11/90 شورای اسلامی شدن دانشگاه­ها تحت عنوان دوره­های مهارتی و معرفتی، مصوب و ابلاغ گشته است.

در این راستا، معاونت آموزشی دانشگاه به عنوان مجری طرح مذکور، مقدمات لازم برای اجرای این دوره­ها را برای اعضاء هیأت علمی فراهم آورده است.

کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص از طریق دفتر آموزشهای آزاد میسر است.

دفعات مشاهده: 6214 بار   |   دفعات چاپ: 1040 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 134 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3921