معرفی معاونت::
مدیریت ها::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید

تلفن گویای معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: فایل های صوتی مسابقه فرهنگی ویژه هفته دفاع مقدس
:: اطلاعیه دسترسی به اخبار مربوط به مصاحبه دکتری
:: - اطلاعیه تست ورود به جلسه و آزمایش میکروفن و وبکم​ مصاحبه غیر حضوری دکتری ۹۹
:: اطلاعیه مصاحبه دکتری ۱۳۹۹ دانشگاه علم و صنعت ایران - پردیس دانشگاهی
منشور اخلاقی دانشجویان

:: دوره های دانش افزایی اعضاء هیأت علمی ::

با توجه به اهمیت و جایگاه اعضاء هیأت علمی در تربیت نیروی انسانی مومن، متخصص و کارآمد، و همچنین تحقق اهداف سند چشم انداز توسعه، طرح دانش­افزایی اعضاء هیأت علمی دانشگاه­ها در چهارچوب آیین­نامه مورخ 25/11/90 شورای اسلامی شدن دانشگاه­ها تحت عنوان دوره­های مهارتی و معرفتی، مصوب و ابلاغ گشته است.

در این راستا، معاونت آموزشی دانشگاه به عنوان مجری طرح مذکور، مقدمات لازم برای اجرای این دوره­ها را برای اعضاء هیأت علمی فراهم آورده است.

کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص از طریق دفتر آموزشهای آزاد میسر است.

دفعات مشاهده: 7178 بار   |   دفعات چاپ: 1240 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 134 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4218