معرفی معاونت::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
راهنمای مراجعین::
طرح امتیاز آموزش اساتید::
سولات متداول(FAQ)::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
سایت معاونت آموزشی را چگونه ارزیابی می کنید؟

:: زمان ثبت نام درخواست میهمانی و انتقال ::

اطلاعیه در خصوص زمان ثبت نام درخواست میهمانی و انتقال

به اطلاع کلیه دانشجویان دوره های کارشناسی متقاضی میهمانی و انتقال می رساند از تاریخ 1/2/91 لغایت 31/2/91 سامانه خدمات آموزشی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری فعال می باشد و متقاضیان با مطالعه دقیق آیین نامه و راهنمای ثبت نام در سامانه می توانند نسبت به ارائه درخواست خود اقدام نمایند، دانشگاه تنها درخواست هایی را بررسی خواهد کرد که از طریق این سامانه ثبت شده باشد. لذا از کلیه متقاضیان میهمان اعم از میهمان مبناء یا دانشجویان میهمان فعلی که مایلند در ترم آتی درخواست میهمانی آنان بررسی شود لازم است از طریق این سامانه اقدام نمایند.

مدیریت امور آموزشی دانشگاه

دفعات مشاهده: 4895 بار   |   دفعات چاپ: 750 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 67 بار   |   0 نظر

IUST Education
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3921